Ambachtsstraat 16 a

Ambachtsstraat 16 a

Huurprijs € 69 per vierkante meter per jaar

Ambachtsstraat 16 a

  • Plaats: NIJKERK
  • Postcode: 3861 RH

Op zoek naar flexibel in te delen kantoorruimte in Nijkerk? Op bedrijventerrein ‘Akervaart Oost...

Brochure:

Brochure Ambachtsstraat 16 te Nijkerk.pdf

Omschrijving

Op zoek naar flexibel in te delen kantoorruimte in Nijkerk? Op bedrijventerrein ‘Akervaart Oost’ is 475 m² kantoorruimte op de eerste verdieping voor verhuur beschikbaar. Uitbreiding van het oppervlakte is mogelijk, de kantoorruimte op de begane grond (543 m², met eigen opgang) is ook voor verhuur beschikbaar.

De locatie waarborgt een goede bereikbaarheid, zo is de belangrijke snelweg A1 goed bereikbaar via de A28 die langs Nijkerk loopt. Zo zijn de Flevopolder, Barneveld, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam snel te bereiken.
De kantoorruimte staat aan de Ambachtsstraat en heeft parkeergelegenheid op eigen terrein, voor u en voor ontvangst van uw zakenrelaties. Op twee kilometer afstand is een treinstation gelegen, ook is er een bushalte op het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein is onlangs geheel gerevitaliseerd en beschikt over een glasvezelnetwerk, Kortom: een representatieve locatie voor uw bedrijf op een dynamische locatie!

Kantoorruimte eerste verdieping:
De kantoorruimte op de eerste verdieping heeft een eigen entree met trappenhuis op de begane grond. Naast een servicebalie en ontvangstruimte bestaat de eerste verdieping van dit pand uit negen kantoorunits van ca. 22 m² en drie kantoorunits van ca. 32 m². Ook is er een lunchruimte voorzien van een ruime keukenpantry. De gehele verdieping is modern en compleet ingericht. De totale afmeting bedraagt 475 m² v.v.o.

Bijzonderheden:
- De totale oppervlakte van de kantoorruimte op de verdieping bedraagt 475 m² v.v.o. (conform NEN2580).
- De afwerking van de kantoren is van een goed niveau: nette stoffering, flexibele indeling, systeemplafonds met inbouwverlichting.
- Alle noodzakelijke voorzieningen (brandblusapparatuur, noodverlichting, bewegwijzering e.d.) zijn aanwezig.
- De huurperiode en overige voorwaarden bespreken wij graag met u tijdens een persoonlijk gesprek..

Vloeroppervlakte(n)
Metrage
Kantoorruimte eerste verdieping ca. 475 m²

Huurprijs / vraagprijs
De huurprijs bedraagt € 69,- per m² per jaar (excl. BTW).

Parkeren
Op het parkeerterrein behorende bij het gebouw waar de kantoorruimte deel van uit maakt zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bestemming
Het bedrijfscomplex valt onder het bestemmingsplan "Bedrijventerrein 1" en is publiekrechtelijk bestemd als bedrijventerrein. Het voorgenomen gebruik dient hiermee in overeenstemming te zijn. Wij adviseren u om uw gewenst gebruik te toetsen bij de gemeente.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid per auto
De bedrijfsruimte is prima te bereiken met eigen vervoer, er zijn meerdere betaalde parkeermogelijkheden in de nabije omgeving en op circa 10 minuten afstand van de A28.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
De bedrijfsruimte is prima te bereiken met openbaar vervoer, op loopafstand is een bushalte aanwezig.

Energielabel
Voor het bedrijfspand aan de Ambachtsstraat 16a te Nijkerk is nog geen energielabel opgesteld.

Aanvaarding
Aanvaarding van de kantoorruimte geschiedt in overleg.

Overig / Disclaimer
Alle informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Aanvullend verwijzen wij u naar de (algemene) verhuurvoorwaarden. Tenzij huurder en verhuurder anders met elkaar overeenkomen, geschiedt verhuur van de kantoorruimte onder de hieronder genoemde voorwaarden.

Interesse
Heeft u interesse in de kantoorruimte aan de Ambachtsstraat 16a te Nijkerk? Neem dan contact op met onze makelaars door te bellen met telefoonnummer (033) 20 00 181.

Kenmerken

Plaats:NIJKERK

Prijs: Huurprijs € 69 per vierkante meter per jaar

Kantoor oppervlak:475 m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto 360    

Foto's