Melkrijder 9 d

Melkrijder 9 d

Koopprijs € 218 000 kosten koper

Melkrijder 9 d

  • Plaats: Nijkerk
  • Postcode: 3861 SG

Algemeen
Deze turn-key bedrijfsunit beschikt over circa 110 m² bedrijfsruimte op de begane...

Brochure:

Verkoopbrochure Melkrijder 9d te Nijkerk (bedrijfsunit).pdf

Omschrijving

Algemeen
Deze turn-key bedrijfsunit beschikt over circa 110 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 110 m² kantoorruimte op de eerste verdieping. De bedrijfsunit leent zich uitstekend voor het combineren van een multifunctionele kantooromgeving met opslagruimte en heeft een goed afwerkingsniveau. Van toiletruimte tot pantry, eigentijds schilderwerk en een eigen opgang vanaf de begane grond; alles klopt en is in balans. De mooie architectuur van het bedrijfsverzamelgebouw is een visitekaartje voor uw bedrijf; welkom aan de Melkrijder 9d.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Op de begane grond is de entree met houten trap naar de eerste verdieping. In de entreehal bevindt zich de meterkast en hangt de cv-ketel. De bedrijfsruimte is voorzien van TL-verlichtingsarmaturen en beschikt over een grote overheaddeur.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping heeft een goede indeling met een overloop, toiletruimte, pantry, twee ruime kantoren en multifunctionele werk-/presentatie-/opslagruimte met een grote lichtkoepel. Beide kantoren liggen aan de voorzijde en hebben dankzij de zuid/west ligging veel lichtinval. Prima schilderwerk, airconditioning, glad afgewerkte betonvloeren en verwarming via radiatoren maken een verbouwing overbodig; hier kun je je bedrijf laten groeien tot iets moois.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Watergoor is op slechts drie minuten van de snelweg A28 gelegen, waarmee Amersfoort (10 minuten) en Zwolle (40 minuten) snel te bereiken zijn. Binnen tien minuten ben je op knooppunt Hoevelaken (A1/A28) waarmee de bereikbaarheid optimaal is. Tevens is het bedrijventerrein met het openbaar vervoer te bereiken, diverse busdiensten zorgen voor verbinding met omliggende plaatsen.

Vloeroppervlakte(n)
Voor de verkoop is het volgende beschikbaar:
Ca. 110 m² bedrijfsruimte op de begane grond
Ca. 110 m² kantoor- en overige ruimten op de eerste verdieping

Vraagprijs
€ 218.000,- k.k., exclusief BTW.

Huurprijs
Tevens is deze bedrijfsruimte ook te huur. De huurprijs is € 15.000,00 per jaar, exclusief BTW en eventuele servicekosten.

Parkeren
Bij de bedrijfsunit behoren twee eigen parkeerplaatsen.

Bestemming
Het bedrijfspand valt onder het bestemmingsplan "Bedrijventerrein 1" en is publiekrechtelijk bestemd als bedrijventerrein. Het voorgenomen gebruik dient hiermee in overeenstemming te zijn.

Energielabel:
Voor het pand aan de Melkrijder 9d te Nijkerk is nog geen energielabel opgesteld.

Aanvaarding:
In overleg.

Interesse
Heeft u interesse in de kantoorruimte aan de Melkrijder 9d te Nijkerk? Neem dan contact op met onze makelaars door te bellen met telefoonnummer (033) 20 00 181.

Kenmerken

Plaats:Nijkerk

Prijs:Koopprijs € 218 000 kosten koper

Perceel oppervlak::0m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto 360    

Foto's